Slider

De kwaliteit van het geleverde werk staat bij van Wely loodgieters en Leidekkersbedrijf op eenzame hoogte. En dit mag in de meeste gevallen zelfs letterlijk genomen worden. Met bijna 100 jaar ervaring (opgericht in 1921) met natuurleien, koper, lood en zink waarvan ca 90 % op restauratie gebied bent u voor het vernieuwen of onderhoud van natuurleien, koper, lood of zink bij ons aan het juiste adres. Wij voeren dan ook met trots de namen “leisteenmeester”en zinkmeester”.

Ambachtelijk dakdekken is een vak apart

Van Wely is geen installatiebedrijf, wij houden ons alleen bezig met de buitenkant vanaf de grond (incl. het steiger plaatsen) tot afwerking nok. Jarno van Wely (3e generatie) , die het familiebedrijf samen met zijn vader (Jacques van Wely) leidt. Samen met hun 8 vaste zeer gedreven medewerkers die al tientallen jaren bij hun in dienst zijn. Ze houden zich voornamelijk bezig met duurzame dakbedekking op monumenten, het zijn ware leisteen- en zinkmeesters.

Ook nieuwbouw komt bij ons voor, al ligt hier niet ons hart, maar als een opdrachtgever kiest voor ambachtelijke kwaliteit in zowel het materiaal als de verwerking, zijn ze bij ons aan het juiste adres.

Over ons

Onze medewerkers

Wij leiden onze eigen medewerkers allemaal intern op, zodat het vakmanschap en kennis niet verloren gaat. Onze medewerkers beheersen daarom allemaal de verwerking van zink, koper, lood en natuurleien. U heeft als opdrachtgever dus altijd met de zelfde mensen te maken vanaf het opbouwen van het steiger tot het weer verwijderen van het steiger als het werk gereed is. Zo kunt u vanaf de eerste dag afspraken met hun maken.
Ons werkgebied bevind zich in het oosten en midden van Nederland, dus geheel Gelderland, Utrecht en Overijssel.

In onze goed geroutineerde werkplaats van ca 500 m2 word al het zink, lood en koper op maat gemaakt, zodat het hierna verwerkt kan worden, alles dus “handmade”.